2018-01-10

Centrul de Cercetare și Inovare ALUPROF cu acreditare PCA - Vă invităm să colaborăm

Centrul de Cercetare și Inovare ALUPROF cu acreditare PCA - Vă invităm să colaborăm

Pe data de 4 decembrie 2017, Centrul de Cercetare și Inovare ALUPROF a devenit oficial unitate acreditată, obținând certificatul PCA. Datorită acesteia, devine primul laborator din Polonia și unul dintre puținele din Europa al unui producător de sisteme din aluminiu.

În primul trimestru al anului 2017, Centrul de Cercetare și Inovare a implementat sistemul de management conform normei ISO 17025, în urma căruia a fost depusă o cerere de acreditare către Centrul Polonez de Acreditare. În timpul auditurilor și evaluării finale, personalul laboratorului a demonstrat că instituția îndeplinește toate criteriile, normele și cerințele PCA.

Certificatul emis de Centrul Polonez de Acreditare confirmă un nivel ridicat de independență, imparțialitate și competență a personalului care lucrează în cadrul Centrului de Cercetare și Inovare ALUPROF. – Documentul este de asemenea o certificare a faptului că rezultatele obținute de laborator competente și incontestabile – a declarat Piotr Ciemała, Director Calitate în cadrul Laboratorului.  În cursul pregătirii evaluării finale PCA a subliniat că punctul forte al Centrului de Cercetare și Inovare este personalul implicat și acțiunea rapidă și competentă, posibilă datorită cunoașterii curente a metodelor de cercetare.

Centrul de Cercetare și Inovare ALUPROF este o unitate care efectuează teste conform normelor de analiză europene (EN) și americane (ASTM, AAMA). Din structura sa face parte, printre altele, cea mai mare celulă de cercetare din Europa Centrală și de Est în domeniul testării ferestrelor, ușilor, fațadelor și rulourilor de exterior în cadrul testelor de etanșeitate.

ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media