2017-07-04

Distinsă cu Aur la Marca de Construcții a Anului 2017 pentru ALUPROF

Distinsă cu Aur la Marca de Construcții a Anului 2017 pentru ALUPROF

Ediția cu numărul XIII a Galei Marca de Construcții a Anului a avut loc la hotelul Venecia Palace din Michałowice, lângă Varșovia. Ca în fiecare an, au fost acordate numeroase premii și distincții, care onorează producătorii apreciați de contractanți. Compania ALUPROF a fost distinsă cu Aur în cadrul Campionul Anului 2017 la categoria Profile din aluminiu pentru ferestre și cu Aur la Marca de Construcții a Anului 2017 la categoriile Sisteme de rulouri și Profile din aluminiu pentru ferestre. 

Firmele obțin titlurile Aur la Marca de Construcții a Anului și Campionul Anului datorită numeroșilor ani de apreciere din partea clienților. Contractanții chestionați acordă răspunsuri spontane, fără a dispune de o listă de mărci din care să aleagă. Datorită acestui lucru, rezultatele sunt semnificative și obiective. În lista astfel primită conduce compania ALUPROF, care câștigă an de an titluri la categoriile cele mai bune profile de aluminiu pentru ferestre și sisteme de rulouri – Topul Marca de Construcții a Anului ne oferă, în calitate de producători, trei avantaje importante: cunoașterea poziției proprii și a concurenței, prestigiu și promovarea în rândul clienților. Rezultatele votului confirmă că profilele noastre pentru ferestre și sistemele de rulouri îndeplinesc chiar și cele mai exigente așteptări ale prestatorilor – declară Tomasz Grela, Președintele Consiliului de Administrație ALUPROF S.A. Profilele din aluminiu pentru ferestre și sistemele de rulouri ale firmei ALUPROF au câștigat marele premiu al concursului pentru al patrulea an consecutiv.  

„Marca de Construcții a Anului” este un ranking de prestigiu organizat periodic de Centrul de Teste și Analize de Piață ASM. Acest top este singurul proiect de cercetare din Polonia cu o arie de acoperire atât de mare și cu un caracter independent, bazat pe opiniile autentice ale pieței. Sondajul la nivelul întregii țări este efectuat în rândul contractanților și prezintă cele mai bune mărci poloneze.

ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media