Firma

Misiunea companiei ALUPROF S.A. este crearea şi dezvoltarea unei mărci poloneze puternice pe piaţa locală şi cea europeană, precum şi dobândirea poziţiei de lider în Europa Centrală și de Est, în domeniul sistemelor din aluminiu pentru industria construcţiilor, precum şi a sistemelor de rulouri şi porţi pentru garaj tip rulou. Încercăm să satisfacem dorinţele clienţilor, îmbinând calitatea tehnică  foarte bună a produselor noastre, cu preţuri competitive şi un sistem de distribuţie foarte eficient.

 

Strategia noastră constă, în oferirea unei game variate de produse, foarte apreciate de către arhitecţi, producători, firme de construcţii  dar şi de clienţi individuali, precum şi construirea unei reţele de vânzare şi deservire a pieţei de profil, care să permită un acces uşor atât la materiale, cât şi la informaţii şi suportul tehnic oferit. În tot acest timp, întreaga noastră echipă este orientată către clienţi, având satisfacţie pentru munca depusă şi asigurând totodată profit companiei. 

Compania ALUPROF S.A. are dezvoltat un sistem de management al calităţii conform cerințelor sistemului ISO 9001. Punem accentul pe profesionalism la fiecare post de lucru şi de asemenea, avem grijă de imaginea firmei şi dezvoltarea acesteia.

 

Dorim ca marca Aluprof să fie recunoscută şi primită pozitiv  de către clienţii noştri din întreaga Europă, precum şi în afara acesteia. Având în gând această idee, ne concentrăm pe următoarele tipuri de produse:

 

  • sisteme de faţadă clasică, semistructurală şi structurală precum şi sisteme de faţadă speciale cum ar  fi cele cu montant din sticlă.
  • sistemele de uşi şi ferestre cu şi fără rupere de punte termică.
  • sistemele de rulouri, compartimentare de spaţii comerciale şi uși de garaj.
ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media