Descarcă

MB-45


MB-45 este un sistem modern din aluminiu care se utilizează la executarea elementelor arhitecturale exterioare şi interioare care nu necesită izolare termică, de exemplu: diferite tipuri de pereţi despărţitori, ferestre, uşi, inclusiv uşi culisante manual sau automat, uşi rabatabile, uşi duble, vitrine, windfang-uri. Adâncimile de construcţie pentru profilele ferestrei sunt de: 45 mm pentru toc şi 54 mm pentru cercevea, iar la uşă de: 45 mm pentru toc şi 45 mm pentru cercevea. Adâncimile profilelor pentru cercevea şi toc dau efectul unei singure suprafeţe din partea exterioară după închidere – în cazul ferestrei, şi efectul unei dublări a suprafeţei- în cazul uşii. Forma profilelor pentru uşi şi ferestre permite realizarea unor construcţii rezistente şi estetice.

 

Avantajul foarte mare al sistemului MB-45 îl reprezintă posibilitatea de îndoire a profilelor, realizandu-se astfel diferite tipuri de construcţii în arc de cerc.

Etanşeitatea este asigurată prin utilizarea garniturilor speciale din cauciuc sintetic EPDM, rezistente la îmbătranire în timpul exploatării îndelungate.

 

Caracteristica de bază a sistemului este funcţionarea împreună cu sistemele de ferestre şi uşi MB-45D, MB-45F, MB-45FD, MB-60 şi MB-70.

 

Universalitatea şi atractivitatea sistemului este adiţional lărgită şi de posibilitatea de alegere între mai multe soluţii, în cazul detaliilor de construcţie, de exemplu izolarea cercevelei în partea de jos a uşii, izolarea uşilor culisante şi rabatabile, forma  baghetelor  pentru  geam, forma şi înălţimea pragurilor uşilor.

De asemenea de acest sistem este legată construcţia uşilor încorporabile MB-45S.

Sistemul permite utilizarea pachetului de sticlă pentru  ferestre cu grosimea între 2 şi 35 mm şi între 2 şi 26 mm la ferestrele fixe sau  uşi.

ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media