Descarcă

MB-45S


Sistemul MB-45S se utilizează pentru uşile dotate cu feronerie încorporată şi pentru pereţii despărţitori cu uşă, fiind parte integrantă a sistemului de uşi şi ferestre MB-45.

 

 Adâncimea de construcţie a profilelor este de 45 de mm. Sticla sau alte elemente de umplere sunt montate prin intermediul baghetelor şi a garniturilor pentru  ferestre. Construcţia uşilor permite utilizarea sticlei cu grosimea cuprinsă între 2 şi 26 mm.

 

 Produsele executate cu sistemul MB-45S au o estetică deosebită şi calitate foarte bună. Sistemul se caracterizează prin posibiltatea de execuţie rapidă şi simplă ca urmare a eliminării prelucrărilor laborioase. Construcţia profilelor, datorită utilizării canalelor speciale, permite instalarea a diferite tipuri de balamale, dar şi a sistemelor de închidere şi blocare. Îmbinarea profilelor are loc asemănător ca şi în cazul MB-45, cu o prelucrare minimă, folosind conectorii din aluminiu şi accesorii suplimentare. Garniturile exterioare şi interioare adiacente ferestrelor se montează continuu, fără tăiere în colţuri, cuplând capetele garniturilor la jumătatea  transversalei superioare a ramei uşii. O astfel de metodă de îmbinare garantează o etanşeitate la trecerea apei şi a aerului şi micşorează foarte mult timpul de montare. Întreg procesul de montaj al produselor permite oferirea unor construcţii economice care îndeplinesc şi cerinţele funcţionale.

 

Construcţiile sistemului MB-45S în domeniul uşilor interioare şi al segmentelor de pereţi despărţitori au trecut cu succes testele de la Institutul Tehnicilor de Construcţie din Varşovia (ITB).

ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media