Descarcă

MB-59S


Sistemul MB-59S este utilizat la realizarea elementelor de construcţie care necesită izolare termică şi acustică, cum ar fi: diferite tipuri de ferestre, uşi, vitrine etc.

 

 Adâncimea de construcţie a profilelor ferestrelor este de 50 de mm pentru tocuri şi 59 de mm pentru cercevea, suprafeţele exterioare ale acestor profile fiind coplanare. Adâncimea de construcţie a profilelor uşilor, atât pentru toc cât şi pentru  cercevea  este de 50 de mm. Efectul de coplaneitate a cercevelei  cu tocul este obţinut aşadar atât din interior cât şi din exterior.

 

 Aproape toate secțiunile de fereastră sau de uşă sunt în construcţie cu trei camere, unde camera centrală este cameră de izolare termică. Datorită unei astfel de soluţii am reuşit să obţinem profile line, economice şi rigide. Sistemul de îmbinare cu stratul de izolare termică permite realizarea profilelor bicolore: având o culoare la interior şi alta la exterior. La sistemul MB-59S a fost utilizată izolarea termică în forma literei „omega”, din poliamidă întărită cu fibră de sticlă. O astfel de formă gantează o foarte bună izolare termică şi evacuarea adecvată a apei din interiorul camerelor profilului.

 

Profilele sistemului MB-59S  îndeplinesc cerinţele termice ale grupei de materiale 2.1 conform DIN 4108. Elementele de umplere utilizate pot avea grosimi cuprinse între 4 şi 40 mm pentru  ferestre, iar pentru  uşi, vitrine sau panouri fixe între 4 şi 31 mm.

 

 Cel mai important punct forte al sistemului MB-59S este posibilitatea de a alege feroneria şi modul de instalare al acesteia. Construcţia profilelor pentru uși , datorită utilizări canalelor speciale, permite instalarea  diferitelor tipuri de balamale, sisteme de fixare şi blocare. Adiţional, uşile pot fi dotate cu balamale tradiţionale de suprafaţă. Profilele ferestrelor sunt dotate cu canale profilate de dimensiuni specifice pentru a se putea folosi feroneriile circulare şi elemente de conectare conform standardului EURO, atât pentru ferestrele din aluminiu cât şi cele din material plastic. Această soluţie permite montarea feroneriei majorităţii firmelor de renume în lume.

 

 Un alt punct forte important al construcţiei prezentate este de asemenea posibilitatea de îndoire a profilelor şi realizarea diferitelor tipuri de construcţii în arc de cerc.

 

 MB-59S este în momentul de faţă unul dintre puţinele sisteme de aluminiu pentru uşi şi ferestre ale cărui profile sunt construite în trei camere, adâncimea tocurilor fiind de 50 de mm şi îndeplineşte cerinţele termice ale grupei de materiale 2.1.

 

 Sistemul posedă Atestatul Tehnic al Institutului Tehnicilor de Construcţie din Varşovia (ITB) pentru uşi exterioare,  cât şi pentru ferestrele şi uşile de balcon.

ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media