Descarcă

MB-70HI


Ca răspuns la cererea tot mai mare pentru construirea de produse cu izolare termică ridicată,  pentru ferestre si usi cu rupere termică,  au fost dezvoltate sistemele MB-70HI, MB-70US HI, iar pentru ferestre încorporate în  peretele cortină, sistemul  MB-70CW HI. Designul lor se bazează pe un sistemele cunoscute, puternice și respectate MB-70, MB-70US și MB-70CW.

 

Izolarea termică a acestui sistem este mult mai mare decât izolarea termică a sistemului de bază, asa incat pentru construcțiile care folosesc sistemul  MB-70HI, factorul  Uf este de 1.0 - 2.3 W/m²K , în funcție de profilele și accesorile utilizate.

 

Creșterea izolației termice  se realizează prin camera specială de izolare plasată în mijloc, cea care unește  profile din  aluminiu. Profilul pentru izolare este  caracterizat de valori scăzute ale conductivități  termice și  reduce fluxul de căldură. Locația centrală limitează, de asemenea, contribuțiile de convecție și radiație termică.

 

Ferestrele și ușile din sistemul  MB-70HI, ca și în cazul sistemului de bază, pot fi utilizate atât în soluții individuale, precum și în fațadele din aluminiu, în cazul în care îmbinarea dintre  montant și  riglă  aparține  sistemului,  MB-SR50 HI cu izolare termică îmbunătățită.

ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media