Descarcă

MB-70US


Sistemul MB-70US cercevea ascunsă,, este parte integrantă a sistemului ALUPROF de uşi şi ferestre cu rupere termică  MB-70.

 

Din punct de vedere estetic este o soluţie identică cu construcţia MB-60 US, care se găseşte în oferta noastră încă din anul 2001.

 

Punctul forte al acestui sistem este coeficientul mărit de izolare termică, deoarece acesta îndeplineşte cerinţele termice pentru grupa de materiale 1 din  DIN  4108.

 

Ferestrele realizate cu sistemul MB-70 US sunt dotate cu cercevele invizibile din exteriorul construcţiei. Chiar deca sunt ferestre cu si fără deschidere, din exterior aceste se vad la fel. Lăţimea ramelor ferestrelor este foarte mică, de aceea construcţia creează impresia de uşor şi zvelt.

 

La fel ca în soluţia standard pentru fereastră – MB-70, sistemul este dotat cu evacuarea eficientă a apei şi sistem de ventilare a camerei sticlei şi a camerei dintre toc şi cercevea. Orificiile de ventilare şi drenare din partea de exterior sunt ascunse de capace din material sintetic.

 

Caracteristica de bază a construcţiei ferestrei MB-70US este asemănarea foarte mare cu celelalte sisteme din seria MB. Utilizarea unei astfel de idei de construcţie a permis adaptarea şi implementarea mai multor elemente comune, de exemplu a baghetelor pentru  geam, a garniturilor, a feroneriei etc.

ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media