MB-SG50 Fereastră rabatabilă


Împreună cu ideea peretelui structural MB-SR50, în oferta soluţiilor pentru faţade ALUPROF S.A., a intrat şi construcţia ferestrei rabatabile bazată pe MB-SR50 care poate fi folosită la  pereții cortină rigla-montant.

 

Fereastra rabatabilă MB-SR 50 poate fi utilizată în sistemele de pereți cortină  rigla-montant în varianta clasică MB-SR50 precum şi în sistemele modificate MB-SR50 PL sau MB-SR50 EFEKT.

 

Cele mai importante puncte forte ale acestei soluţii sunt printre altele formele foarte economice, care conferă uşurinţă întregii construcţii.

 

Datorită utilizării celor mai moderne tehnologii de lipire structurală, care constau în lipirea sticlei exterioare a geamului pe rama din aluminiu cu ajutorul siliconului structural, nu a mai fost nevoie să se folosească în exterior elemente din aluminiu sau conectori mecanici pentru montarea sticlei. Rezultatul este menținerea unei linii uniforme cu lăţimea de 16 mm pe partea  exterioară  a fațadei şi face ca ferestrele rabatabile să nu se diferenţieze de celelalte compartimente fixe.

 

Pentru a obţine cele mai bune rezultate în domeniul izolaţiei termice şi acustice au fost utilizate cele mai moderne soluţii tehnice disponibile pentru compartimentele termice şi garniturile adiacente sticlei. A fost de asemenea proiectat un sistem foarte eficient de ventilare şi evacuare a apei, care garantează o exploatare îndelungată şi fără probleme a ferestrei.

 

Fereastra rabatabilă posedă aprobarea tehnică a Institutului de Tehnici de Construcţie (ITB) nr AT-15-3393/2003 din martie 2003. Informaţii detaliate despre această construcţie sunt disponibile în varianta tipărită:  pe scurt, în completarea Catalogului pentru arhitecţi sau în varianta detaliată – ca o completare a Catalogului de producţie a sistemului MB-SR50, disponibil pentru producătorii de construcţii din aluminiu care colaborează cu compania ALUPROF S.A.

 

Documentaţia completă a sistemului de mai sus se găseşte în zona autorizată a paginii noastre de Internet. 

ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media