MB-SR50 EFEKT


Sistemul este destinat construirii şi realizării pereţilor uşori de protecţie: de suspendare sau de umplere. Datorită pregătirii adecvate a elementelor de umplere prin utilizarea elementelor de fixare care actionează în orificiile dintre elementele de umplere şi mascarea acestora cu aşa zisul „silicon structural” aspectul exterior al faţadei este estetic, lipsit de profile vizibile de mascare, deci apropiat de peretele structural.

 

Izolarea termică şi acustică adecvată este obţinută prin utilizarea unei punţi termice continue executate din materialul izolant HPVC şi a garniturilor profilate adiacente sticlei geamului, realizate din EPDM. Aceasta permite obţinerea unei clase adecvate de izolare termică pentru părţile transparente, conform normei DIN 4108 RMG 2.1.

 

Datorită construcţiei stratificate a zonelor de parapet de sub ferestre, în care nu s-au folosit materiale inflamabile ci vată minerală sau plăci din gips-carton, produsul a primit calificativul de protecţie la foc în funcţie de construcţie F0,25(EI15)NRO  și  F0,5(EI45)NRO.

 

În faţada MB-SR50 EFEKT pot fi utilizate ferestrele cu deschidere – rabatare, bazate pe sistemul de perete structural MB-SR50.

ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media