MB-SR50 Fereastra de mansardă


Ferestrele de mansardă care sunt parte integrantă a sistemului MB-SR50 sunt destinate montării pe acoperişuri cu unghiul de înclinare între 10° şi 70° faţă de orizontală şi pot fi utilizate pentru executarea clapetelor de ventilare.

 

Profilele de susţinere din aluminiu utilizate pentru această fereastră de mansardă sunt construite din profile cu trei camere, izolate cu benzi din poliamidă, ceea ce le asigură o rezistenţă adecvată, rigiditate, precum şi proprietăţi izolante. Ferestrele îndeplinesc cerinţele termice pentru grupa de materiale 2.1 conform DIN 4108.

 

 Profilele din aluminiu sunt astfel formate pentru a asigura o construcţie a ferestrei cât mai lină, ceea ce face ca fereastra să nu se remarce ca ieşind mult deasupra suprafeţei acoperişului.

 

Fereastra de mansardă este dotată cu un sistem eficient de drenare şi ventilare, conectat cu sistemul de perete rigla-montant MB-SR50. Profilul de mascare joacă şi rolul unui jgheab pentru apa de ploaie la partea exterioară, iar la partea interioară profilul ferestrei este apropiat cât mai mult de sticla geamului, pentru a face mai uşoară scurgerea apei. Adiţional, la partea exterioară, fereastra este dotată cu un canal special din aluminiu pentru colectarea apei de pe partea exterioară a ferestrei.

 

Pentru a asigura etanşeitatea sporită a ferestrei la apa de ploaie s-au folosit cele mai moderne sisteme de etanşare din EPDM celular. Balamalele sunt ascunse în interiorul profilelor, de aceea nu sunt supuse condiţiilor atmosferice, ceea ce le prelungeşte durata de viaţă.

 

Fereastra este adaptată pentru o varietate de închizători disponibile pe piaţă. Acestea sunt atât mecanisme cu tijă cât şi cu lanţ.

 

Lăţimea maximă admisă a ferestrei este de 1,50 m, iar înălţimea maximă admisă de 2,00 m. Suprafaţa maximă a sticlei geamului nu poate depăşi 2,10 m².

 

Este posibilă utilizarea pachetelor  de sticlă cu grosimea cuprinsă între 10 şi 32 de mm.

 

Greutatea ferestrei este limitată de către parametri tehnici ai mecanismului utilizat pentru deschidere şi nu poate depăşi 100 de kg.

ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media