MB-SR50N EFEKT


Sistemul MB-SR50N Efekt este utilizat pentru construcția de pereți cortină, dar și luminatoare, acoperișuri sau alte construcții spațiale. Structura sa de sprijin se bazează pe un montant din aluminiu modern testat și sistemul MB-SR50N, care oferă o gamă largă de profile la alegere și posibilitatea de a selecta secțiuni pentru care  montanții si traverse sunt la același nivel la partea internă a fațadei, și este compatibil cu elemente din interiorul clădirii. Este deci compatibil cu alte construcții bazate pe gama largă de produse oferite de Aluprof S.A.

 

MB-SR50N Efekt, este un sistem pentru fațadă care oferă un aspect uniform la  exterior al unui perete de sticlă neted împărțit de către structura de linii verticale și orizontale de 2 cm, datorită utilizării unui sistem special de fixare a geamurilor pe  montanți și traverse. Decalajele dintre ochiurile de sticla ale fațadei de sticlă sunt umplute cu un liant siliconic special pentru a asigura etanșeitatea ridicată a construcției și de a spori proprietățile sale de izolare. În comparație cu MB-SR50 Efekt, deja cunoscut pe piață, noua soluție oferă noi posibilități tehnologice și estetice.

 

Unul dintre avantajele de bază ale sistemului MB-SR50N Efekt este posibilitatea  de a folosi o gamă largă de sticlă disponibilă constand in pachete de geam cu doua sau mai multe foi se sticla, precum și panouri de sticlă complexe non-transparente. O altă noutate este posibilitatea de a utiliza pachete de sticlă cu geam laminat. Sistemul de umplere cu precizie dezvoltat permite ajustarea flexibilă și economică la cerințele tehnice ale unui anumit proiect si este divers în funcție de greutatea pachetelor de sticlă și include soluții care permit sarcini care urmează să fie transferate de la geamuri la profile  într-o asemenea manieră încât poate  fi obținută o capacitate de încărcare de până la 450 kg. Avem două variante standard de panouri de montare la dispoziția noastră: cu utilizarea cadrului continuu  sau punct, care permite o bună optimizare a  procesul de fabricație și un cost mic. Un alt mare avantaj al sistemului este faptul că acesta are trei recomandări de la furnizorii mondiali de servicii de construcție și silicon rezistent la intemperii, Dow Corning, Sika și Tremco Ilbruck, care mărește  prestigiul acestei soluții, și garanteaza rezistența și etanșeitatea. Acest sistem ofera posibilitatea de a folosi silicon de diferite culori, marindu-se astfel posibilitatea de a crearea de fațade estetice.

 

Fatadele realizate în sistemul MB-SR50N Efekt au parametrii tehnici excelenți. 

 

Utilizarea acestui sistem permite să fie obținute fațade estetice, dar și o foarte bună izolare termică, ceea ce conduce la limitarea consumului de energie al clădirilor, unul dintre principalele criterii de evaluare a pereților cortină contemporani.

 

Parametrii tehnici ai sistemului:

• Permeabilitatea la aer: clasa AE 1200 Pa

• etanșeitate: clasa RE 1200Pa

• rezistenta la vânt: până la 2400 Pa

• rezistenta la impact: clasa I5/E5

ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media