MB-SR80

Cu sistemul MB-SR80 a fost realizată construcţia Terminalului Aeroportului din Varşovia. 

 

Construcţia faţadei este un sistem de tip riglă-montant. Mărimea profilelor este calculată în conformitate cu normele şi cerinţele tehnice de construcţie, ale fizicii şi staticii clădirii. MB-SR80, din punct de vedere al construcţiei şi al îmbinărilor riglă-montant, precum şi a sistemului de drenare şi ventilare se bazează pe sistemul de perete cortină MB-SR50, o soluţie care a fost verificată în multe obiective realizate.

 

Caracteristica de bază a acestui sistem este mai ales design-ul profilelor, forma specifică a capacelor  de mascare ca „hote” de 100 mm are ca scop sublinierea nivelurilor verticale ale elevaţiei. La montanții  sau riglele late de 100 de mm a fost proiectat un ntant de lăţime 80 de mm, care trebuie să ofere susţinerea necesară pentru geamurile peretelui înclinat şi să sublinieze vizual soliditatea construcţiei. Capacul  vertical este astfel proiectat incat lungul profilului să fie prevazut un canal pe lungime, facand ca şuruburile hexagonale să fie vizibile ca un efect arhitectural special. 

 

Unghiul de înclinare al construcţiei faţă de verticală este de 8° la exteriorul elevaţiei frontale şi de 0° la elevaţiile laterale. Montantii sunt distribuiţi în module la fiecare 2400 de mm. Compensarea dilataţiei termice o constituie elementul de îmbinare cu montantul şi îmbinarea telescopică riglă-riglă.

 

La construcţia cu sistemul MB-SR80 din terminalul Aeroportului din Varşovia sunt utilizate două tipuri de elemente de umplere: 

- pachete de sticla translucide  izolante de grosime 39 mm

- panouri din aluminiu  (în partea de sus şi de jos)

 

Cerinţele de bază:

  • U2K] pentru pachetul de sticlă
  • Uf ≤ 2,8 [W/ m2K] pentru profilele din aluminiu
  • Uf ≤ 0,450 [W/ m2K] pentru panourile din aluminiu
  • Rwmin = 40 [dB]


ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media