MB-WG60

Sistemul este destinat pentru construirea de sere, verande sau ateliere. Acest tip de structură este dezvoltat pentru  a da o nouă calitate spațiului de locuit, având iluminare naturală, în acest mod oferă  un  iluminat optim camerei  și asigură climatul adecvat interiorului.

 

Sistemul pentru sere, a fost conceput ținând cont de cerințele de bază ale utilizatorilor, ca urmare a aspectul estetic cerut.

 

Profilele de bază sunt modelate la partea exterioară, în forma literei T, inversată și încheiate cu o rază egală cu 20 mm. În scopul de a crește rezistența acoperișului, există posibilitatea de a consolida profilele din aluminiu cu elemente suplimentare sau otel. La acest sistem se pot folosi profile tip streșină, care permit drenarea corespunzătoare a apei si ventilarea eficientă a camerei. Unghiul de înclinare al acoperișului este cuprins intre 7 ° si -45 ° față de orizontală.

 

Profilele din seria  MB-WG60 au o izolare termică  foarte bună și o rezistentă ridicată.

 

Garniturile  EPDM și profilul HPVC protejează termic zona panoului de sticlă, mai ales zona care este predispusă la temperaturii scăzute.

 

În scopul de a oferi eficacitate la drenaj pentru precipitațiile care se acumulează in zona acoperișului  și condensul de la partea interioară a clădirii, sistemul este echipat cu un jgheab interior integrat cu profil de colectare și eliminare a apei.

 

Structura oferă  posibilitatea de a avea un pachet de  sticla cu grosimea cuprinsa in intervalul de 24-36 mm. Sistemul permite folosirea inserțiilor de pe seriile MB ferestre / uși precum și alte inserții disponibile pe piață, cum ar fi cele pentru sistemele din PVC , lemn sau alte sisteme.ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media