Sisteme de plase impotriva insectelor


Plasa impotriva insectelor este o asigurare perfecta a cladirii impotriva tantarilor, mustelor dar si impotriva poluarii provenite din mediul inconjurator. Asigura in acelasi timp accesul excelent al luminii si libera circulatie a aerului.
 
Ramele plaselor sunt realizate din profile din aluminiu dure si extrudate, oferite intr-o gama larga de culori. Toate profilele sunt vopsite. Plasa este realizata din fibra de sticla de o calitate inalta in culorile negru sau gri. Materialele de o clasa exceptionala, utilizate in productie, sunt motivul pentru care ansamblul este extrem de rezistent la conditiile meteorologice nefavorabile.
 
Detinem in oferta trei sisteme de plase: fixe, batante si glisante. Dat fiind ca suntem producatorii componentelor, o parte dintre elemente sunt comune pentru toate sistemele enumerate.
 
 • SISTEM PLASA IMPOTRIVA INSECTELOR CU RAMA FIXA (MRS) 

  Sistemul de plasa impotriva insectelor cu rama fixa este o asigurare perfecta a ferestrelor. Profilul ramei este realizat dintr-un profil din aluminiu dur, extrudat, cu o forma moderna. Profilul este oferit in doua variante: cu „aripioara”, adiacent ramei ferestrei sau fara „aripioara”, cu lacas pentru garnitura perie, utilizat la rama ferestrei total tencuita. Rama plasei poate sa fie asamblata cu ajutorul coltarelor din aluminiu interioare cu blocaj sau insurubate. La alegere sunt si coltare exterioare din plastic, disponibile in o gama variata de culori. Sistemul permite colaborarea cu majoritatea profilelor de ferestre. La montaj sunt ofertate carlige in cinci dimensiuni. Exista si varianta pentru tamplarie din aluminiu, cu profile coplanare la exterior 
   
 • SISTEM PLASA IMPOTRIVA INSECTELOR CU RAMA BATANTA (MRO)

  Sistemul de plasa impotriva insectelor batant este o asigurare adecvata a usii de balcon. Profilul ramei plasei este de o forma moderna, rotunjita, ce se imbina perfect cu tamplaria actual utilizata. Rama plasei se asambleaza cu ajutorul coltarelor interioare din aluminiu, ce consolideaza intraga constructie. De asemenea, exista posibilitatea de a alege modalitatea de a conecta profilele cu coltare prin presare sau utilizand suruburi de prindere. Consolidarea suplimentara, realizata cu ajutorul conexiunilor cu dispozitive de blocare, permite realizarea unei rame de dimensiuni mai mari. Plasa este montata de rama ferestrei sau de tamplarie cu ajutorul balamalelor, un sistem, foarte simplu de utilizat, brevetat, de pretensionare a auto-inchiderii. Pe intreaga circumferinta a ramei este aplicata o garnitura perie, ce asigura suplimentar incaperea impotriva factorilor externi nefavorabili. I n setul standard plasa este echipata cu maner si magneti de sustinere in pozitie inchisa. In partea inferioara a aripii se regaseste o placa de umplere, care in timpul deschiderii plasei o protejeaza de deteriorare. 
   
 • SISTEM PLASA IMPOTRIVA INSECTELOR CU RAMA GLISABILA (MRP)

  Sistemul de plasa impotriva insectelor cu rama glisabila se potriveste in principal la balcoane, terase sau sere. Aripa plasei impotriva insectelor segliseaza intre sina superioara si inferioara. La sina inferioara este utilizata o rola de deplasare cu mecanism, ce permite ajustarea neteda a unghiului de inclinare a fiecarei aripi. O gama larga de sine de deplasare permit montajul plasei impotriva insectelor in diferite variante, la toate tipurile de ferestre si usi. Se poate utiliza impreuna cu jaluziile exterioare. Forma profilului pentru plasa elimina necesitatea de a utiliza prinderi suplimentare. La acest sistem s-a folosit o frana ce incetineste miscarea aripii spre finalul pozitionarii si o bara de protectie ce previne lovirea ramei plasei de sina.
ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media