Profile pentru rulouri exterioare

Profilele: PAU 37, PA 37 şi PA 39

 

Aparţin grupei celei mai populare dintre profilele din aluminiu. Succesul acestei grupe este datorat faptului că sunt folosite în mii de case în întreaga Europă. Folosirea profilelor PAU 37, PA 37 şi PA 39 la rulourile exterioare pentru  ferestre este posibilă datorită lățimii  nu prea mari şi a formei subţiri. Datorită acestui fapt, profilul PAU 37 se rulează excelent şi încape cu succes în casete de dimensiuni mici.

  

Profilele: PA 40 şi PA 45

 

Sunt destinate folosirii la rulourile exterioare pentru  uşi  şi vitrine nu prea mari. Profilele acestea sunt mai înalte şi mai groase decât cele enumerate mai sus, de aceea sunt mai stabile. În acelaşi timp, diametrul mic al elementelor roluite  face posibilă utilizarea acestui profil în casete de dimensiuni nu prea mari.

  

Profilul: PE 41

 

Aparţine grupei de profile extrudate si este destinat persoanelor care pe primul plan pun siguranţa. Acest profil este caracterizat prin proprietăți de rezistență foarte bune asa incat rulourile exterioare  construite  cu  profile PE 41 îndeplinesc condiţiile de rezistenţă antiefracţie – clasa 2 - conform ENV 1627 1999. (Certificat de Calitate nr. 053/03). Din punctul de vedere al greutăţii rulourile exterioare  construite  cu  profile PE 41 se recomandă sa fie cu acționare electrica sau mecanisme semi-automate.

  

Profilele: PA 52 şi PA 55

 

Sunt destinate folosirii pentru rulouri exterioare cu dimensiuni  mari, uşi sau vitrine. Construcţia solidă garantează rigiditate mare a profilelor, prin întreţinerea aspectului plăcut exterior, proporţional. În mod special trebuie subliniat faptul că profilul PA 52, datorită parametrilor extraordinari de rulare a profilelor din această clasă, face posibilă utilizarea lor in casete de dimensiuni mici.

 

Datorită diferitelor profile şi a gamei largi de culori pe care firma Aluprof  le oferă, putem construi rulouri exterioare și porti pentru garaj care au diferite funcţii de utilizare şi estetică.

 

Toate profilele enumerate mai sus deţin Certificat de Calitate Nr 0114/02 care face posibilă notarea produselor cu semn de construcţie. Producţia profilelor noastre are loc pe linii de producţie automatizate de roluire la rece a tablei, cu excepţia PE 41. Materialul de bază este tabla din aluminiu îmbogăţită care îndeplineşte normele de calitate ale normelor europene EN 1396. Tabla deţine două straturi de lac în sistem PUR-PA care se caracterizează printr-o înaltă rezistenţă la frecare şi la acţiunea agenţilor atmosferici. Datorită spumei de umplere a profilelor acestea deţin suplimentar şi o bună rezistenţă de izolare termică şi acustică. ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media