Descarcă

Rulouri exterioare antiefracţie


Casa este locul în care regăsim linişte şi siguranţă. Firma Aluprof vă pune la dispoziţie rulouri exterioare antiefracţie pentru a vă oferi posibilitatea de a crea în casa dumneavoastră o atmosferă caldă şi liniştită.

 

Sistemul inovator de rulouri exterioare antiefracţie reprezintă o noutate în oferta firmei Aluprof, fiind destinat persoanelor pentru care siguranţa este deosebit de importantă.

 

Ca producător de rulouri exterioare, ne-am decis să facem un pas înainte, în beneficiul clienţilor noştri, cu un produs, care să constituie un element decorativ deosebit şi să ofere, în acelaşi timp, o protecţie eficientă împotriva efracţiei.

 

Rulourile antiefracţie constituie soluţia ideală care îmbină esteticul cu tehnologia solidă şi durabilă de protecţie a interiorului. Rulourile antiefracţie vă asigură bunurile împotriva furtului.

 

Testele efectuate în laboratorul de cercetări acreditat conform standardului PN-EN 1627 au confirmat faptul că rulourile produse de noi se încadrează în clasa 3 de rezistenţă antiefracţie.

ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media