Sere

Sistemul este destinat pentru construirea de sere, verande sau ateliere. Acest tip de structură este dezvoltat pentru  a da o nouă calitate spatiului de locuit, având iluminare naturală, în acest mod oferă  un  iluminat optim camerei  și asigură climatul adecvat interiorului.

 

Sistemul pentru sere, a fost conceput ținând cont de cerințele de bază ale utilizatorilor, ca urmare a aspectului estetic solicitat.

 

Profilele de bază pentru sprijin sunt modelate din partea exterioară, în formă de terei T, inversate și încheiata cu o rază egală cu 20 mm. În scopul creșterii rezistenței acoperișului, există posibilitatea de a consolida profilele din aluminiu cu elemente suplimentare sau otel. La acest sistem se pot folosi profile tip streșină, care permit drenarea corespunzătoare a apei. Sistemul pentru sere permite ventilarea eficientă a camerei, unghiul de înclinare al acoperișului fiind cuprins intre 7 ° -45 ° față de orizontală.

 

Profilele din seria  MB-WG60 au o izolare termică  foarte bună și o rezistentă ridicată.

 

Garniturile  EPDM și profilul HPVC protejează termic zona panoului de sticlă, mai ales zonele predispuse la temperaturi scăzute.

 

În scopul de a oferi eficacitate  de drenaj pentru precipitațiile care se acumulează in zona acoperisului  și condensul de la partea interioară a clădirii, sistemul este echipat cu un jgheab interior integrat cu profil de colectare și eliminare a apei.

 

Structura oferă  posibilitatea de a avea un pachet de  sticla cuprins în intervalul de 24-36 mm. ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media