Serviciile

În momentul de faţă avem în dotare o secție de vopsire cu pulbere, complet automatizată şi cu eficienţă sporită, dotată cu o cabină de vopsire cu schimbare rapidă, produsă de către compania Nordson.

 

Cabina modernă din material sintetic de tip „sandwich” şi sistemul de alimentare şi recuperare a pulberii permite utilizarea foarte eficientă a vopselei şi schimbarea rapidă a culorii – timpul de schimbare a fost scurtat la aproximativ 15 minute.

 

Procesul de vopsire este comandat de către calculator, ceea ce garantează stabilitatea şi repetitivitatea parametrilor de lăcuire, inclusiv grosimea stratului. Eficienţa supravegherii parametrilor de vopsire este confirmată de către certificatul Qualicoat care ne-a fost acordat.

 

Datorită modernizării şi dezvoltării celorlalte elemente ale liniei de vopsire, suntem astăzi în stare să vopsim lunar o suprafata de până la 100 de mii de metrii patrați. Asigurăm posibilitatea vopsirii cu toate tipurile de pulberi, în întreg intervalul de culori RAL sau NCS. Adiţional, vă putem oferi vopsirea cu efecte speciale, de tip structură groasă sau fină, cu efect metalizat sau cu strălucire gradată.

 

Utilajele noastre permit vopsirea elementelor cu următoarele dimensiuni:

- lungimea de până la 7200 de mm;

- lăţimea de până la 500 de mm;

- înălţimea de până la 1400 de mm;

 Datorită liniei manuale de vopsire adiţionale ne putem adapta foarte repede la cerinţele clienţilor noştri în funcţie de mărimea comenzii şi termenul de realizare.ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media