Sistem pentru rulouri cu caseta tencuibilă SP


Sistemul de rulouri tencuibile este utilizat mai ales la cladirile noi, dar poate fi montat si in cladirile deja existente. Jaluziile in sistemul SP si SP-E se compun in finisarea exterioara a cladirii prin intergrare completa. Celelalte elemente adica cutia de revizie si indrumatoarele pot fi colorate in functie deculoarea tamplariei.

 

Gama larga de culori in care pot fi vopsite raspunde nevoilor celor mai exigenti clienti. Culorile elementelor extrudate sunt realizate prin lacuire cu praf, ce asigura o inalta calitate si rezistenta a produsului.

 

Constructia moderna a cutiei SP si SP-E permite realizarea de lucrari de conservare si servisare a elementelor mecanice ale ruloului fara deranjarea locatarilor.

 

Actionarea ruloului poate fi fie manual, fie electric cu ajutorul unui sistem de control, ce permite o utilizare confortabila. La sistemul de rulouri tencuibile oferim deasemenea si in versiunea cu plasa impotriva insectelor, care in zilele calde face posibila o protectie mult mai mare impotriva insectelor prin mentinerea debitului de lumina si aer curat in interior. 

ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media