Sistemul de transmisie

Sistemele de transmisie aflate în acest moment pe piață pot fi clasificate în trei grupe: manuale, semi-automate şi automate.

 

Transmisiile manuale Aluprof conţinute  în ofertă, folosesc tabachere pentru panglică sau snur. Tabacherele sunt cele mai populare sisteme de transmisie aflate în acest moment pe piaţă. Sunt folosite la rulourile exterioare  clasice, cu dimensiuni nu prea mari. La rulourile exterioare  cu dimensiuni mai mari, în acelaşi moment mai grele, cel mai bine este folosirea tabacherelor  interschimbabile.

 

În grupa transmisiilor semi-automate găsim  mecanisme pe bază de manivelă şi diferite tipuri de arcuri. Mecanismele cu manivelă sunt folosite mai ales în cazul rulourilor exterioare mari. Aceste mecanisme sunt folosite mai ales în momentul în care ruloul exterior este prea greu pentru a fi comandat  cu mecanism manual, iar investitorul nu vrea să ridice costurile folosind servomotoare electrice. În grupa mecanismelor semi-automate sunt şi toate tipurile de arcuri. Pot fi folosite la toate rulourile exterioare  ca un element  ajutător.

 

Ultimul tip de transmisie este servomotorul electric. Asigură un confort maxim al utilizării rulourilor. În cazul rulourilor  cu dimensiuni mari sunt folosite obligatoriu, iar în cazul celor mai mici se utilizeaza în funcţie de nevoie, de cerinţe şi puterea financiară a investitorului. Firma Aluprof în oferta sa deţine suplimentar şi servomotoare echpate cu radiolinie, care face posibilă comanda rulourilor  fără necesitatea montării de cabluri între rulouri, ca întrerupătoare.

 

Ruloul  este echipat cu un sistem de alimentare de urgenţă a servomotorului în cazul în care sunt scăderi de tensiune în reţea. ALUPROF SYSTEM ROMANIA SRL 
Birou si Depozit:
Str. Taberei Nr. 1, Hala 1A
Oras Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov
Telefon: + 40.374.004.594
Fax: + 40.742.711.231
Fax: + 40.342.815.274
e-mail: romania@aluprof.eu
Powered by: Lizard Media